KancelariaWloclawek.pl


Twoje usługi prawne we Włocławku

Opinie klientów

 

Badanie satysfakcji klienta

Zwracamy się do Państwa z prośbą o wypełnienie poniższej ankiety pod kątem spełnienia Państwa oczekiwań w stosunku do pracy naszej kancelarii. Państwa opinie służyć będą podniesieniu jakości świadczonych usług i pozwolą nam stale doskonalić jakość pracy.

Pobierz: formularz ankiety

 

Dodaj opinię:

Autor:
E-mail:
 
Adres e-mail nie zostanie opublikowany
Opinia:
 

Nadesłane opinie:

  • Autor: Alina Ostrowska, Data: 17.06.2013

    Moja sprawa została pozytywnie zakończona. Współpraca przebiegała bardzo sprawnie i rzetelnie. Mogę z pełną świadomością polecić usługi prawne.

  • Autor: Anonim, Data: 10.07.2013

    Dziękuję Państwu za szybką reakcję na potrzeby klienta, przede wszystkim za miłą atmosferę, którą dało się odczuć już od wejścia do Państwa Kancelarii oraz profesjonalizm doradców. Trafiłem do Państwa przypadkowo, ale nie żałuję….

  • Autor: Małgorzata Stańko-Makowska, Data: 23.07.2013

    Z czystą przyjemnością mogę wyrazić pozytywną opinię o kancelarii. Dziękuję za szybką pomoc.

  • Autor: Aleksander Woźniak, Data: 06.08.2013

    Serwis jest doskonały, porady prawne fachowe , a odpowiedzi udzielane zgodnie z wcześniej zakładanym czasem. Polecam.

  • Autor: Tomasz, Data: 27.08.2013

    Polecam i bardzo dziękuję za załatwienie mojej sprawy.

  • Autor: Magdalena D., Data: 15.09.2013

    Konkretna obsługa. Sprawa z uzyskaniem odszkodowania poprowadzona super. Pozdrawiam.

  • Autor: Mateusz Wróbel, Data: 22.09.2013

    Sprawnie, szybko i tanio. Polecam.

  • Autor: Maksymilian B, Data: 09.10.2013

    Dziękuję Panu mecenasowi za pomoc i przygotowanie dokumentów. Sprawa z dłużnikiem zamknięta z pełnym sukcesem!! Pozdrawiam.

  • Autor: Anonim, Data: 18.10.2013

    Dziękujemy za pomoc przy odszkodowaniu za poprowadzenie gazociągu przez nasze działki. Polecamy tą kancelarie.

  • Autor: Anonimowo, Data: 28.10.2013

    Dziękuję za skierowanie sprawy do sądu i odzyskanie długu. Pozdrawiam. zachęcam do korzystania z kancelarii.

  • Autor: Jakubowicz Marek, Data: 06.11.2013

    Sprawa w toku. Początek współpracy z kancelarią bardzo obiecujący. Pozdrawiam.

  • Autor: Paula K., Data: 17.01.2014

    W Nowym Roku życzę Państwu wszystkiego dobrego. Dziękuję za opiekę prawną w 2013 roku i poprowadzenie moich spraw.

  • Autor: Klientka z Brześcia, Data: 22.01.2014

    Dziękuję za wsparcie. Sama nie poradziłabym sobie.

  • Autor: Anonim, Data: 04.02.2014

    Witam Państwa, czy to prawda, że dla pierwszych dziesięciu osób umówionych telefonicznie w każdy ostatni piątek miesiąca porada prawna do 10 minut będzie bezpłatna? Potrzebuję porady prawnej?

  • Autor: klientka, Data: 25.02.2014

    Nie mogę się do Państwa dodzwonić, a zależy mi na szybkim kontakcie z Państwem. Chciałabym powrócić do rozmów o obsłudze prawnej mojej firmy. Dzwonię na nr 54 444 32 08 i nie mogę się dodzwonić, czy ten nr jest właściwy?

  • Autor: Krystian z Włocławka, Data: 21.03.2014

    Nigdy nie myślałem, że będę kiedyś musiał skorzystać z usług Kancelarii Prawnej. Spotkanie u Państwa było moim pierwszym kontaktem z prawnikami.W dodatku trafiłem na dzień porad bezpłatnych. dziękuję za ten miły początek współpracy.

  • Autor: Bartek z okolic Włocławka, Data: 23.04.2014

    Popieram pomysł e- porad. Uzyskałem pomoc prawna bez wychodzenia z domu. Dziękuję za ten komfort.

  • Autor: Jan, Data: 13.06.2014

    Odebrałem właśnie przygotowane dla mnie pismo. Jest wyczerpujące i profesjonalne, treść zawiera wszystko o co prosiłem. Składam serdeczne podziękowania. To nie koniec mojej sprawy, więc do zobaczenia….

  • Autor: Klientka z Lipna, Data: 19.01.2015

    Dziękuję.

  • Autor: Katarzyna, Data: 13.03.2015

    Gorąco polecam e lex Kancelarię. Na pracownikach kancelarii nigdy się nie zawiodłam. Wyróżnia ich : profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta i sprawy, dociekliwość, punktualność

  • Autor: Eliza, Data: 26.03.2015

    Kancelaria godna polecenia.

  • Autor: kasia, Data: 08.12.2015

    jestem zadowolona. mam wyższe alimenty

  • Autor: Adam, Data: 01.06.2016

    Mecenas był konkretny. Nawet nie za drogi.

  • Autor: Kamila Jóźwiak, Data: 21.09.2016

    Konkretny adwokat, od razu ustalił telefonicznie co się dzieje w mojej sprawie i zaczął działać, oby tak dalej.

  • Autor: Sylwia, Data: 14.10.2016

    Zwróciłam się z zapytaniem za pomocą internetu i już po kilku godzinach dostałam potrzebną poradę.

  • Autor: Pan Marek, Data: 10.11.2016

    Dziękuję za pomoc. Zamiast wydawać pieniądze na rozprawę mecenas zaproponował ugodę, dzięki temu szybko odzyskałem pieniądze.

  • Autor: Kasia, Data: 18.11.2016

    Byłam dziś w kancelarii, jestem zadowolona z miłej atmosfery. Nawet nie za drogo.

  • Autor: Kasia S., Data: 09.02.2017

    Byłam w Kancelarii w sprawie syna , któremu zabrano prawo jazdy. Pani adwokat od razu zajęła się moją sprawą i bardzo mnie uspokoiła.

  • Autor: Daria W., Data: 23.02.2017

    Dziękuję za szybkie załatwienie sprawy.

  • Autor: Magda K., Data: 23.02.2017

    Byłam na bezpłatnej poradzie i sporo mi to pomogło.

  • Autor: Karolina J., Data: 14.03.2017

    Kancelaria ok. Wypełniłam ankietę i szczerze nie mam nic do zarzucenia. Mecenasi są elastyczni i otwarci na klienta. Polecam.

  • Autor: Małgorzata W., Data: 06.04.2017

    Jestem zadowolona. Pani Mecenas przyjęła nas od razu, nie musieliśmy czekać. Przy nas zadzwoniła do sądu i ustaliła co dzieje się w sprawie.

  • Autor: Eliza T., Data: 12.05.2017

    Byłam klientką kancelarii E lex na ul. Wojska Polskiego. Uważam, że jest to kancelaria z prawdziwego zdarzenia, sekretariat, kilku mecenasów. Miła i fachowa obsługa.

  • Autor: Prezes firmy, Data: 09.06.2017

    Pani Emilia z Kancelarii odzyskała dla mnie 600 tyś. złotych. Jestem bardzo zadowolony.

  • Autor: Ewelina N., Data: 14.07.2017

    Byłam u Państwa w kancelarii. Uzyskałam od Mecenasa obszerne informacje w sprawie, która mnie interesowała. Uważam, że wiedza i zaangażowanie Pana Macieja przyciągają klientów i dają poczucie bezpieczeństwa oraz pewność, że wszystko będzie załatwione prawidłowo. Ja osobiście gorąco polecam.

  • Autor: Klaudia P., Data: 23.08.2017

    Byłam dziś po raz pierwszy u Państwa w Kancelarii. Pani Mecenas jest bardzo konkretna i jednocześnie miła. Umie wyjaśnić „zwykłemu człowiekowi” zawiły język prawniczy, tak, żeby każdy mógł zrozumieć o co chodzi w tej „papierologii”. Jestem zadowolona.

  • Autor: Dariusz K., Data: 18.09.2017

    Dzięki kancelarii e lex udało mi się odzyskać odszkodowanie od pracodawcy, który zwolnił mnie bez żadnych podstaw. Jednak sprawiedliwość istnieje. Dziękuję

  • Autor: Halina Z., Data: 06.10.2017

    Mogę o kancelarii pisać tylko w samych superlatywach. Wszystko załatwione, tak jak chciałam. Szybko, sprawnie i po mojej myśli.